dilluns, 29 d’abril del 2013

4. Avatar analògic llapis grafit punt línia.



Per saber fer bé aquesta activitat primer hem après a fer sombres de diferents maneres: amb llapis difuminat, amb puntets fets amb retolador i amb ratlles també fetes amb el retolador. Tot això ha servit per desprès poder fer un avatar de nosaltres mateixos amb cada un d'aquets tipus de sombres.
I aquest és el procés que hem seguit :
    - Primer de tot hem fet una làmina amb tres recuadres, dividits en vuit cuadrets de 3x3cm.
Per començar hem fet la fase feta a llápis.
    - Tot seguit hem calcat una fotografia nostra en blanc i negre que haviem imprès anteriorment.
Desprès d'haver calcat la foto hem començat a fer ombres amb el llàpis. Làmina 5.
- Al acabar l'anterior làmina, tornem a agafar la làmina dels recuadres i començem a fer la fase de punts.
- Desprès d'això hem tornat a calcar la mateixa foto en un altre full i tot seguit hem començat a fer ombres amb el retolador, aquest cop fent puntets. Làmina 6.

-Més tard vam agafar la làmina 4 per acabarla de completar amb la fase feta a ratlles.

- I tot seguit hem fet com a les anteriors: hem tornat a calcar la fotografia i la hem pintat amb obres fetes a ratlles amb rotolador negre.
Diria resultat de les làmines ha sigut bó:
La làmina 4 crec que és necessaria per poder fer les làmines següents. Ha sigut entretingut de fer.

 1 of 2
La làmina 5 em va costar de fer: les dents, els ulls,els cabells, etc. Però m'ha agradat força fer aquesta làmina, trobo que ha estat divertida.

La làmina 6 va ser encara més dificil per a mi. Fer-ho tot amb puntets es molt dificil, les línies, les ombres, ... sobre tot ELS CABELLS!! Ha estat bé, però es fa molt pesat haver de fet tants punts.

La làmina 7 ha sigut complicada, ja que a vegades se'm torcia el regle i m'equivocava, a part de què també estava el problema de fer-ho a retolador i no poder esborrar al equivocar-se. Ha sigut complicar però entretingut.

En la meva opinió i la de les notes, la làmina 5 m'ha quedat millor que la 6. A part de que penso que era més dificil la 6. El llàpis es pot borrar si t'ha sortit massa fosc o si t'equivoques, però, en canvi, fent els puntets amb retolador si t'equivoques no ho pots borrar. Per això considero que es més fàcil la làmina 5, a part de que m'ha agradat més. És una activitat molt xula i t'ho has de currar molt perque quedi bé, m'ha agradat bastant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada